Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Pestosnegle

Pestosnegle


Disse pestosnegle er gode som madpakke eller som tilbehør til aftensmaden.


Giver: 20 stk.

Én indeholder 265 kcal


Ingredienser:

  • 800 g hvedemel

  • 50 g gær

  • 350 ml danskvand (stuetemperatur)

  • 100 g flydende Becel

  • 3 æg

  • 1,5 tsk salt

  • 4 spsk sukker

  • 190 g grøn pesto

  • 100 g revet mozerella (15%)


    Fremgangsmåde:

    1. Kom gær og danskvand i en skål (gerne på en røremaskine)

    2. Når gæret er opløst, tilføjes æg, Becel, salt og sukker.

    3. Rør det godt sammen og tilføj herefter alt melet.

    4. Det hele skal nu røres sammen, indtil du har en dej.

    5. 5.Dæk skålen med et viskestykke, og lad dejen hæve i 1 time eller.

    6. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

    7. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud.

    8. Smør med pesto helt ud til kanterne.

    9. Drys den revet ost over det hele.

    10. Rul dejen og skær 20 snegle.

    11. Tilføj 10 snegle på 2 bageplader (de vokser i ovnen)

    12. Bag dem i ca. 12-14 minutter.

    Velkommen til

    Velkommen til mit sunde madunivers.

    For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

    Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

    God fornøjelse!  

    FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

    Glad_og_sund.dk