Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Paneret Kylling med Parmesan

Paneret kylling med parmesan

Den lækreste kylling med en sprød panering


Giver: 8 stykker 

Kcal: 184 kcal pr. stk


Ingredienser:

  • 4 stk kyllingebryster

  • 110 g panko rasp

  • 50 g friskrevet parmesan

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk peber

  • 2 tsk hvidløgspulver

  • 1 tsk paprika

  • 50 g mayonnaise let

  • 15 cherrytomater, skåret i halve

  • 1 mozzarellakugle, skåret i tynde skiver

    Fremgangsmåde:

    1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

    2. Skær kyllingefileterne over vandret, så den deles i to tynde stykker.

    3. Dæk stykkerne med husholdningsfilm og bank dem flade med en kødhammer eller kagerulle.

    4. I en stor skål blandes panko, parmesan, salt, peber, hvidløgspulver og paprika.

    5. Smør kyllingestykkerne med mayo på begge sider og vend dem i skålen med pankoblandingen.

    6. Put derefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

    7. Tilføj mozzarellaskiverne og tomaterne på kyllingestykkerne.

    8. Bag i ca. 25 min til overfladerne er gyldne og sprøde.

    Velkommen til

    Velkommen til mit sunde madunivers.

    For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

    Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

    God fornøjelse!  

    FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

    Glad_og_sund.dk