Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Bagt Blomkål

Bagt Blomkål

Dette er en super let måde at tilberede aftensmadens grøntsager på. 


Giver: 4 portioner

Én portion indeholder 99 kcal


Ingredienser:

  • 1 blomkålshoved (mellem)

  • 40 g flydende margarine

  • 1 håndfuld frisk persille

  • 1 fed hvidløg

  • 1 øko citron (skallen)

  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rør hakket persille, revet citronskal, det pressede hvidløg og et drys salt og peber i den flydende margarine.

  2. Forbered blomkålen ved at fjerne bladende og skær et lille stykke af bunden, så det kan stå lige.

  3. Kom bagepapir på en bageplade og placer blomkålet på det.

  4. Pensl blomkålen med margarineblandingen.

  5. Bag blomkålet ved 180 grader varmluft i ca. 30-60min (alt efter hvor meget "bid" det skal have i sig). Hvis det begynder at blive lidt brændt på ydersiden kan blomkålet dækkes med staniol og ovnen skrues hen på alm. ovn. Men hold godt øje med det.



Velkommen til

Velkommen til mit sunde madunivers.

For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

God fornøjelse!  

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

Glad_og_sund.dk

Måske du kan lide:

Teriyaki kylling og blomkål